Zlatko Zahovič si je poraz Maribora ogledal s častne tribune Športnega parka Kidričevo, na kateri so bili ob športnem direktorju kluba tudi predsednik Drago Cotar, direktor Bojan Ban ter tudi Miran Pavlin in Mitja Viler, ki zaradi prepovedi igranja tako kot Luka Zahović ni smel pomagati svojemu moštvu.


Premešana enajsterica Maribora je pokleknila pred domačo zasedbo, ki je že v prvem polčasu v mrežo Matka Obradovića pospravila tri zadetke. Zahovič je po temi poskrbel za manjše presenečenje, saj se je oglasil preko klubske spletne strani. “Zdaj sem še bolj ponosen na prvake,” je poudaril športni direktor vijolic ter nato utemeljil uvodne besede: “Ekipa je še enkrat dokazala in pokazala, da zna samo tekmovati ter osvajati lovorike. Prijateljskih, nepomembnih tekem pa ne zna igrati. To je Maribor, zato smo v prejšnjih letih imeli toliko velikih trenutkov in odigrali toliko tekem na evropskem prizorišču. Ker znamo tekmovati. Zato so v Ljudskem vrtu gostovali tudi Chelsea, Tottenham, Schalke, Sevilla, Sporting, Lazio… Ni razloga za slabo voljo. Po tem porazu je še lepše biti športni direktor in se že veselim Evrope.”

Nekateri pristaši Maribora so kljub vsem rošadam nepričakovan poraz sprejeli tudi z nekaj slabe volje, le-to pa so pokazali tudi Krčani. Klub, ki sicer sodeluje z Mariborom, se je Štajercem s ciničnim zapisom ‘zahvalil’ za dodatno motivacijo pred naslednjimi tekmami.

  • FOTO: Maribor – Koper 3:1 (17.3.2024)

    Mariborčani nadaljujejo z odličnimi predstavami v državnem prvenstvu. V 27. krogu so vijol…
  • Velika točka Rogaške

    V 23. krogu Prve lige Telemach, je Rogaška gostila Maribor. Slatničani so uspeli iztržiti …
  • Prva liga Telemach je nazaj!

    Nogometni navdušenci slovenskega nogometa bodo ponovno prišli na svoj račun. Po daljšem zi…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …