Po včerajšnji visoki zmagi nad Olimpijo, danes za navijače Maribora naslednja dobra novica. Zahovič ostaja v Ljudskem vrtu in na mestu športnega direktorja, že včeraj pa si je po nekaterih informacij v Celju ogledal obračun med Mariborom in Olimpijo.


Naj spomnimo, Zahovič je pred slabim tednom, zadnjo junijsko nedeljo, direktorju Bojanu Banu podal odstopno izjavo z utemeljitvijo, da je izčrpan in rabi počitek. Klub odstopne izjave nekdanjega reprezentanta ni sprejel in tudi v času, ko je bil Zahovič na oddihu z njim redno sestankovali. Vodstvo najtrofejnejšega slovenskega kluba tako tudi v prihodnje ostaja v isti zasedbi.

“Vse aktivnosti v prejšnjih dneh so potekale usklajeno. Ekipa je opravljala svoj program, v vodstvu kluba pa nismo sedeli križem rok. Skrbeli smo za sprotne organizacijske zadeve in si zastavili cilj, da ostanemo v isti zasedbi. Bili smo v stiku z Zlatkom, se z njim sestali in v prijetnem, daljšem pogovoru dorekli zadeve. Nepremostljivih ovir ni bilo, tako da bomo skupaj nadaljevali, kar smo začeli in vsa leta uspešno počeli. Zlatko je nazaj, čeprav za nas nikdar ni odšel. Gremo skupaj novim uspehom naproti. Čestitke ekipi in strokovnemu štabu za zmago v superpokalu, zdaj pa stopamo skupaj k naslednjim izzivom. V petek začenjamo državno prvenstvo, v torek evropske kvalifikacije. Pred nami so nove, velike obveznosti in vsi skupaj smo se že lotili dela,” je za spletno stran mariborskega kluba povedal direktor vijoličastih Bojan Ban.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…