Tresla se je gora, rodila se je miš. Po vseh žaljivkah in opravičilu Zlatka Zahoviča, športnega direktorja, je bil včeraj Agimu Ibraimiju po nekaj dneh umaknjen suspenz. Danes, pred nekaj minutami, pa so iz Ljudskega vrta sporočili, da sta Zlatko Zahovič in Agim Ibraimi sklenila obojestranski sporazum.


“Nova informacija o najaktualnejši temi izven igrišča: sklenjen je dogovor med športnim direktorjem Zlatkom Zahovičem in Agimom Ibraimijem! Na zadovoljstvo vseh zainteresiranih, tako da primer Ibraimi več ne sodi med sporne. Kot smo obvestili javnost v včerajšnjem popoldnevu, so se začeli pogovori o reševanju nastale situacije. Tako NK Maribor kot igralec sta si prizadevala priti do ustreznega razpleta, danes pa je bil storjen naslednji korak in v primeru Ibraimi lahko potrdimo obojestranski sporazum,” so zapisali v kratki izjavi za javnost.

Če sklenjeni sporazum pomeni, da bo Agim Ibraimi že v nedeljo zaigral v Krškem, pa vsaj za zdaj še ni znano, je pa jasno, da makedonski reprezentant v zadnjih dneh zaradi že omenjenega suspenza ni treniral z ekipo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Razprodaja igralcev pri Olimpiji se nadaljuje

Iz NK Olimpije prihajajo nove zaskrbljujoče vesti za ljubljanske navijače. Klub naj bi v k…