Podobno kot pred jesenskim obračunom z Ljubljančani, se je vodstvo radomeljskega prvoligaša tudi pred tokratnim gostovanjem Olimpije odločilo za spremembo vstopnic. Te bodo za obračun z zmaji nekoliko dražje kot ponavadi.


Odrasli bodo morali za vstop na tribuno domžalskega Športnega parka odšteti osem evrov, nežnejši spol pa pet evrov. Za vse ostale tekme pa vstopnice stanejo pet za obiskovalce in tri za obiskovalke tekem. Otroci in mladostniki do štirinajstega leta starosti ter imetniki članskih izkaznic si bodo tekmo ogledali brez dodatnega plačila. Ker gre znova pričakovati precejšen obisk navijaške skupin Green Dragons, bo veljala povečana stopnja varnosti, so še sporočili iz radomeljskega kluba, ki vse obiskovalcem še svetuje, da se na tekmo odpravijo nekoliko prej kot ponavadi in se tako izognejo morebitni gneči ob vstopu na stadion.

Srečanje se bo v soboto pričelo ob 15. uri. Oba jesenska obračuna sta pripadla zeleno-belim, na prvi tekmi je bil izid 4:1, Radomljani so celo povedli, v Stožicah pa se je tekma končala s 4:0.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…