Krčani bodo v nadaljevanje sezone krenili z najmanj petimi novinci. Že pred tedni smo kot prvi poročali, da bodo kot posojeni nogometaši Maribora izkušnje v posavski prestolnici nabirali Dino Hotić, Martin Kramarič, Robert Pušaver in Damjan Vuklišević, ki so v minulem tednu z registracijo pridobili pravico nastopa v zeleno-belem dresu Krškega.


Četverici posojenih nogometašev Maribora se je na stadionu Matije Gubca pridružil tudi Šime Gregov. Zadrčan, ki bo julija dopolnil 27 let, je v zasedbi trenerja Tomaža Petroviča odigral vse tri pripravljalne tekme, prestop osrednjega branilca pa so za SNPortal včeraj potrdili tudi v zadnjeuvrščenem klubu državnega prvenstva. Novinec v posavski obrambi ima s prvoligaškim nogometom že bogate izkušnje, saj je v dresu matičnega Zadra, Hrvatskega Dragovoljca in Istre skupno odigral 83 tekem hrvaškega državnega prvenstva. Gregov je bil nazadnje član puljskega kluba, v dresu katerega pa je jeseni v štirih ligaških tekmah odigral vsega 75 minut.

Ob tem dodajmo, da sta krške vrste začasno zapustila branilec Luka Hudopisk in vratar Primož Levičar, ki je v jesenskem delu sezone devetkrat sedel na rezervni klopi. Dvojec bo spomladi izkušnje nabiral v Brežicah, drugouvrščenem klubu 3. SNL sever, za katerega že igra nekaj nogometašev Krškega.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…