Pri slovenskem športnem časniku Ekipa24 so pred dnevi poročali, da so se za Petra Stojanovića zagreli pri nemškem Wolfsburgu. Še več, bojda naj bi bili pri trenutno drugem klubu nemške Bundeslige še konkretnejši in so po pisanju istega medija že vzpostavili stik z vijoličastimi.


Ugledna nogometna revija Kicker pa medtem poroča, da pri Wolfsburgu o zanimanju za 19-letnega bočnega branilca, ki je jeseni še posebej dobro igral v mednarodnih preizkušnjah in so ga menda spremljali tudi pri Manchester Unitedu, Arsenalu in Southamptonu, ne vedo ničesar. Za volkove na poziciji desnega bočnega branilca redno igra Sebastian Jung, ki je v letošnjem poletju prestopil iz frankfurtskega Eintrachta. 24-letni nogometaš je bil eden od junakov včerajšnje zmage nad “slovenskim” Kölnom, za katerega je edini zadetek prispeval Dominic Maroh, medtem ko je Jung podal za izenačujoči zadetek Basa Dosta.

Odločitev o tem, če gre zgolj za sprenevedanje vodilnih mož Wolfsburga, pa vseeno prepuščamo bralcem. Januarski prestopni rok se namreč nezadržno bliža, taktike pri gradnji prestopov pa so vselej različne…

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljši igralec Kopra vse bližje selitvi v Romunijo

Za Andrejem Kotnikom je odličen prvi del sezone, v kateri je 27-letnik na 20 prvoligaških …