Olimpija tudi v četrtem pomladanskem poizkusu ni vknjižila zmage, a je vsaj prvo točko. Obračun s Koprom se je po medlih poskusih Ljubljančanov, da bi zabili še drugi zadetek končal z izidom 1:1.


Znova so nase opozorili Green Dragonsi, ki so znova verbalno obračunali z Marijanom Pušnikom in Rankom Stojićem, poškodovanemu Roku Kronavetru pa sporočili, “Krona, karma je k*rba”. Omenjeni transparent je bil pri večini gledalcev sprejet z nasprotovanjem, sta pa prav z glavne tribune v drugem polčasu prileteli bakli, ki sta končali na igrišču. Eno od njih je pograbil tudi Julius Wobay in jo nerodno zalučal na tribuno, med gledalce.

Vezist, ki ga je Pušnik že v drugi tekmi zapored poslal na zelenico, po tem ko februarja z zmaji ni odpotoval na priprave v Turčijo in je bil nekaj časa tudi suspendiran, se je za potezo opravičil že kmalu po tekmi. “Mudilo se nam je, saj smo želeli doseči gol. V naglici in v strahu pred ognjem sem premočno zalučal baklo. Vsem, ki so sedeli na tribuni bi se rad še enkrat opravičil za mojo nerodnost. Kakor sem videl sicer ni nikogar zadela, slab priokus pa ostaja,” je preko klubskih medijev sporočil izkušeni vezist.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Za konec še derbi kroga v Stožicah

Danes ob 18. uri se bo v Stožicah pričela še zadnja tekma 17. kroga državnega prvenstva. V…