Prestavljeno srečanje 22. kroga Prve lige Telekom Slovenije se je končalo z zmago Celjanov. V odprti tekmi so bili nekoliko nevarnejši prav Celjani, ki pa igralca več na zelenici niso uspeli izkoristiti vse do zaključka obračuna, ko je v zadnji minuti srečanja po prodoru in povratni podaji Benjamina Verbiča zadel Ivan Lendrić.


Slednji je že po vstopu v igro zapravil dve lepi priložnosti, kaj lahko pa bi se tekma odvila drugače, če bi bil recimo Miha Blažič na drugi stran natančnejši po strelu z glavo. Razočaranja v domačem taboru tako ni manjkalo, kar je bilo razvidno tudi pri trenerju Alenu Ščulcu, ki je po koncu tekme pred kamero Prve lige Telekom Slovenije dejal sledeče: “Organizirano smo se branili. Tekma je šla po izključitvi v svojo smer. Če pogledamo priložnosti, je bilo teh največ po prekinitvah, pa priložnost po predložku Srečkovića, ko je Lotrič z volej udarcem zadel enega od igralcev. Lahko bi se tudi drugače končalo. Če ne zadeneš, pa žal ne moreš upati na več. Celjani so bili danes srečnejši in na koncu tudi zmagali.”

Celjani so se z zmago drugouvrščenim Domžalčanom približali na dve točki zaostanka, gostujoči strateg Simon Rožman pa je tokrat izpostavil vztrajnost svojih varovancev: “Čestitke fantom, da so vztrajali. Moram povedati, da je bila tekma odprta na obeh straneh, čakali smo, na kateri strani bo padel gol. V tem pogledu smo imeli nekaj več sreče in se veselimo novih treh točk.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…