Alen Vučkić je današnji obračun Celja in Krke zaključil v manj kot četrt ure. Starejši brat Harisa Vučkića, je v 13. minuti tekme, po trčenju s celjskim branilcem Amirjem Bilalijem, igrišče zapustil na nosilih, kar je že dalo slutiti, da gre za hujšo poškodbo.


24-letni branilec, ki je v letošnji sezoni odigral trinajst ligaških tekem, je bil zaradi zloma mečnice prepeljan v bolnišnico in je uspešno prestal operativni poseg, kar pa pomeni, da je z nastopi v letošnji sezoni že zaključil, saj ga čaka daljše okrevanje. Bivši član mlade reprezentance Slovenije je v izjavi za spletno stran dolenjskega prvoligaša poudaril, da obžaluje dejstvo, da v končnici prvenstva soigralcem ne bo mogel pomagati v boju za obstanek, a obenem ni pozabil pohvaliti navijačev, ki so se tokrat prvič zbrali tudi na gostovanju: “Operacija je uspela, počutim pa se slabo, ker vem, da v tej sezoni ne bom več mogel pomagati fantom. Čaka me daljše okrevanje, vendar optimistično zrem v prihodnost. Bi se pa rad zahvalil zvestim navijačem, saj so bili danes fantastični… Pričakujemo, da bo tako na vsaki tekmi, saj jih potrebujemo v borbi za obstanek!”

Vučkić je že tretji nogometaš v letošnjem letu, ki je zaradi hujše poškodbe že zaključil s sezono. Pred tedni sta z nogometnimi obveznostmi že zaključila branilca velenjskega Rudarja, Aleš Jeseničnik in David Kašnik. Vučkić se bo na pri Krki pridružil že dokaj bogati listi poškodovanih, saj trener Adnan Zildžović že nekaj časa ne more računati na Amerja Krcića, Thierryja Alaina Mbognouja in Andrijo Novosela. Tudi v našem uredništvu želimo vsem čimhitrejši povratek na igrišča.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…