Mariborčani bodo v uvodu spomladanskega dela sezone pogrešali pomembnega aduta. Dare Vršič bo moral za odpravo težav s kolenom pod kirurški nož, zaradi česar bo v uvodu sezone izpustil nekaj pomembnih obračunov, prvega že v soboto popoldne, ko v Ljudskem vrtu gostuje Gorica.


“Zdravstveni karton ni tak kot bi si ga želel, saj ne morem računati na vse igralce. Dare Vršič bi moral danes opraviti operaciji, čakam še na poročilo zdravniške službe, medtem ko se je Jean Philippe Mendy danes vključil v vadbeni proces in trening zaključil v celoti. Videli bomo kako bo reagirala njegova noga, z ostalimi pa je situacija zadovoljiva,” je na današnji novinarski konferenci pred začetkom spomladanskega dela sezone dejal strateg vijoličastih Ante Šimundža, ki bo, kot je sam dejal, izkušenega vezista po prvih predvidevanjih pogrešal dober mesec. To verjetno pomeni, da se bo na nogometne zelenice vrnil šele po reprezentančnem premoru in bo izpustil tekme z Gorico, Olimpijo, Celjem, Zavrčem in Domžalami.

Šimundža je sicer že po zadnji pripravljalni tekmi, ko je v Ljudskem vrtu padel velenjski Rudar, priznal, da ima ne glede na razplet že pripravljen rezervni načrt. Namesto Vršiča bodo priložnost dobili Ibraimi, Sallalich, Bohar ali Hotić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Želeli so si Mudrinskega, pripeljali bodo Matka

V taboru celjskega prvoligaša so letošnjo sezono začeli precej medlo in šele včeraj, v pet…