Dalibor Volaš se je še tretjič poslovil od Ljudskega vrta. Ankarančan, ki ni bil v načrtih trenerja Krunoslava Jurčića, je jeseni za Maribor zbral zgolj štiri nastope, v bodoče bo nogometno pot nadaljeval v daljni Maleziji. Robustni napadalec se je za sodelovanje dogovoril z vodstvom kluba Pahang FC.


Pahang, v katerega se je v začetku leta preselil tudi Nejc Potokar, s katerim sta si pred leti delila že slačilnico Ljudskega vrta, je Volaša pred nekaj minutami že potrdil kot novega člana. 28-letni Primorec, ki se je v Maribor vrnil pred dobrim letom, ko se je s športnim direktorjem Zlatkom Zahovičem dogovoril za triinpolletno pogodbo. S kar desetimi zadetki v štirinajstih tekmah je bil Volaš eden najpomembnejših adutov Anteja Šimundža v lovu na trinajsto zvezdico, prav Šimundža pa je poleti, tik pred tekmo z Astano, Volaša skupaj z Alešem Mejačem poslal v drugo moštvo.

Jurčić je ob prihodu v Maribor v prvo moštvo vrnil tudi Volaša, a si nekdanji napadalec Kopra in Nafte, ki že ima madžarske, moldavske in ruske izkušnje, tudi pod vodstvom hrvaškega stratega ni uspel izboriti resnejše minutaže.

Foto: Pahang FC
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…