Obetavni Rok Vodišek je po prihodu Nejca Vidmarja “nazadoval” na mesto četrtega vratarja ljubljanske Olimpije, saj so zmaji v svojih vrstah zadržali tudi izkušeni dvojec – Aleksandra Šeligo in Darka Brljaka. Sicer prvi vratar mladinskega moštva zmajev pa bo kljub temu spomladi nabiral prve članske izkušnje.


Po naših informacijah so Ljubljančani sedemnajstletnika do konca sezone poslali na kaljenje v vrste Šenčurja, ki ga v nadaljevanju sezone čaka še krvav boj za drugoligaški obstanek. Vratar mladinske reprezentance Slovenije bi lahko spomladi redno branil tudi za mladinsko selekcijo Olimpijo, za katero je jeseni odigral trinajst tekem, a pri Olimpiji razpolagajo še z enim nadarjenim vratarjem, Aljonom Kerecem, ki je v prvem delu sezone zbral sedem nastopov, Vodiškov soigralec pa je tudi v mladinski izbrani vrsti.

Kot smo že poročali, so Šenčur v minulih dneh okrepili Denis Kaltak, Denis Bašić, Marko Sotenšek, Boris Vidović, Lamin Diallo in Dalibor Teinović. Ob tem pa smo izvedeli, da bo za Šenčur v nadaljevanju sezone igral tudi Blaž Božič, v preteklosti prav tako član Olimpije, za katero je na prvoligaških zelenicah odigral 70 tekem, še 40-krat je med prvoligaši zaigral za Interblock.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…