Nogometaši Olimpije so na včerajšnjem treningu v ŽAK-u pozdravili tudi posebnega gosta. Ne, niso bili Indijci, ki naj bi se po pisanju Dnevnika zanimali za odkup Mandarićevega lastniškega deleža. Zmaji so v svoji družbi pozdravili devetletnega Nika.


Mladi Nik je Olimpijo podpiral na sobotnem derbiju, ko pa se je zaradi dogodkov na tribunah ob polčasu odpravil domov v Črnomelj. “Ker za tovrstne dogodke na nogometnih tekmah ni prostora, in ker je nadvse pomembno, da otroci doživijo lepote nogometne igre, smo se mladega nogometaša odločili povabiti na trening državnih prvakov. Njegov starejši brat in Nik sta se povabilu z veseljem odzvala, nadobudnežu, ki občuduje predvsem Roka Vodiška, pa so igralci Olimpije pričarali posebno doživetje,” so o razlogih za povabilo na trening zapisali na klubski spletni strani.

Mladi navijač zeleno-belih je prejel precej avtogramov, se fotografiral z igralci Olimpije, najbolj vesel pa je bil darila Roka Vodiška, saj mu je vzornik v golu Olimpije podaril svoj dres.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Krznar: “Vi ste mi naredili težavo”

Mariborčane čaka jutri v Ljudskem vrtu obračun z Bravom, ki je pred premorom remiziral z R…