Svoje vrste so med zimo krepili tudi tretjeligaši. Nič drugače ni bilo niti v 3. SNL zahod, v kateri pred nadaljevanjem prvenstva najbolje kaže sežanskemu Taboru. Kraševci so v svoje vrste zvabili Žana Nikolića, ki je z enajstimi zadetki drugi strelec lige.


Križem rok pa niso sedeli niti ostali klubi. Biljenci, ki se bodo v pomlad podali s šestimi točkami zaostanka za Jadranom in Adrio, ki s točko razlike sledita Sežancem. V črno-belem dresu Bilj bo v nadaljevanju prvenstva igral tudi izkušeni Dalibor Sokanović, nekdanji up Gorice, ki je bil v predlanski sezoni 2. SNL s trinajstimi doseženimi zadetki tretji strelec tekmovanja.

Vipavci so z zajetnejšim točkovnim zaostankom več ali manj že izpadli iz boja za najvišja mesta, saj jim drugo mesto beži že za enajst točk. Zasedba trenerja Adrijana Fegica se bo, kot kaže trenutno, s Tolminom borila za mesto na sredini igrišča, zeleno-beli pa bodo v pomlad krenili tudi z dvema novincema v svojem moštvu.

Aljoša Peršič se jeseni ni uspel prebiti v moštvo Brd, saj v 2. SNL ni odigral niti minute, Sandi Bremec pa se lahko pohvali tudi s prvoligaškimi izkušnjami. 23-letni napadalec je v prvoligaški konkurenci za Gorico odigral 27 tekem in dosegel dva zadetka, po triletnem igranju za Brda pa je bil jeseni član Bilj.

Adrii, ki ji kaže še nekoliko bolje kot sosednjim Biljam, pa se je v zimskem prestopnem roku pridružil Alen Pavić. Nekdanji član Gorice, ki je v prvoligaškem prvenstvu zbral 19 nastopov, je nazadnje igral v sosednji Italiji.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Krznar: “Vi ste mi naredili težavo”

Mariborčane čaka jutri v Ljudskem vrtu obračun z Bravom, ki je pred premorom remiziral z R…