Nemalo pristašev Maribora je pred dnevi z negodovanjem sprejelo odločitev disciplinskega sodnika NZS Romana Roglja, ki je vijoličastim poleg denarne kazni naložil tudi kazen v obliki zaprte južne in severne tribune v zadnjih dveh tekmah letošnje sezone.


Tako je bilo pričakovati, da bodo Mariborčani nocojšnji štajerski derbi s Celjem zaigrali pred nekoliko bolj ‘praznim’ Ljudskim vrtom, a se to vendarle ni zgodilo. Pred nekaj minutami so iz tabora Maribora sporočili, da bodo kljub vsemu prisotne na južni tribune. Mariborčani so se namreč pritožili, Komisija za pritožbe pa je danes poslala obrazložitev o preklicu kazni. 

“Zadnja vest: Ljudski vrt nocoj odpira vsa vrata! Po odločitvi disciplinskega sodnika o igranju na dveh domačih tekmah brez prisotnosti gledalcev na južni in severni tribuni smo podali pritožbo, pred nekaj minutami pa smo prejeli obrazložitev Komisije za pritožbe o preklicu kazni. To pomeni, da je stadion z nemotenim vstopom v funkciji že za nocojšnjo tekmo s Celjem. Z Violami na običajnem mestu in s podporo ekipi tudi z juga,” so zapisali državni prvaki.

Štajerski derbi torej ne bo okrnjen za navijaško kuliso.

Zadnja vest: Ljudski vrt nocoj odpira vsa vrata! Po odločitvi disciplinskega sodnika o igranju na dveh domačih tekmah…

Objavil/a NK Maribor dne 17. maj 2017

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Derbi dneva v Kopru ni prinesel zadetkov

Visokoleteči Muraši so se v 18. krogu Prve Lige Telemach podali na slovensko obalo, kjer s…