Mariborčani so s štirimi zimskimi novinci nakazali na pomladitev kadra. Valon Ahmedi, Matej Palčič, Amar Rahmanović in Denis Šme spadajo med najmlajše nogometaše prvega moštva, zato gre pričakovati, da bi lahko Ljudski vrt zapustilo nekaj starejših igralcev.


Pogodbe se s koncem sezone iztekajo Jasminu Handanoviću, Aleksandru Rajčeviću in Alešu Mertlju. No, za slednjega je že jasno, da Ljudskega vrta poleti ne bo zapustil. Vsaj ne kot prosti igralec. Izkušeni Gorenjec, ki bo marca dopolnil 29 let, je z mariborskim športnim direktorjem Zlatkom Zahovičem sklenil dogovor o podaljšanju sodelovanja. Po koncu letošnje sezone bo namreč pričela teči nova dveletna pogodba, predvidoma bo vsestranski nogometaš, ki se je letos dokazal tudi kot dobra rešitev za obrambno vrsto, v Ljudskem vrtu ostal vse do sredine leta 2018.

Kot smo že poročali, je Ljudski vrt danes zapustil Dalibor Volaš, ki se je preselil v malezijski Pahang, vrste Maribora, ki bo v prihodnjih dneh verjetno dobil še enega branilca, pa bi lahko zapustil še kakšen od staroselcev.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor še nima dovolj, prihaja veliki talent Dinama

Po tem, ko je Marko Šuler s sodelavci zaenkrat odlično oddelal poletni prestopni rok, se z…