Na današnjem dopoldanskem treningu Domžal so se soigralcem po vmesnih težavah s poškodbami priključili tudi štirje povratniki na igrišča.


Pod taktirko trenerja Luke Elsnerja so tako znova trenirali tudi Nejc Vidmar, Aladin Šišić, Kenan Horić in Jorrin John, ki so zaradi lažjih poškodb izpustili zadnje tri pripravljalne obračune Domžal, v katerih so se rumeno-modrih pomerili s Kapfenbergom, Lafnitzem in Krškim. Vodilno moštvo lige bo tako sobotni obračun vseeno pričakovali v precej manj okrnjeni zasedbi, za gostovanje na velenjskem Stadionu ob Jezeru so zagotovo odpisani Zeni Husmani, Dejan Milić in Yann Mvita Nkelu, zadnjo tekmo s Krškim pa sta zaradi okrevanja po poškodbi izpustila tudi Gaber Dobrovoljc in Juninho.

Z manjkajočimi nogometaši si Luka Elsner kljub vsemu ni delal pretiranih preglavic, saj je bila večina izven pogona le nekaj dni: “Trenutna odsotnost poškodovanih igralcev se v prvenstvu ne bo poznala, saj so bili na stranskem tiru manj kot teden dni. Velikega vpliva na njihovo pripravljenost ta odsotnost ne bo imela, kljub temu pa je bila to priložnost za ostale igralce, da jih prehitijo v boju za udarno enajsterico.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…