Že večkrat smo v naših člankih zapisali, da so bili Celjani najprijetnejše presenečenje jesenskega dela sezone. Med pozitivna presenečenja zagotovo spada tudi Tadej Vidmajer, ki je na poziciji levega bočnega branilca odlično nadomestil klubsko legendo Sebastjana Gobca.


Obetavni Vidmajer, ki na igrišču velja za enega najborbenejših nogometašev, je v teh dneh z vodstvom celjskega prvoligaša sklenil nov dogovor, ki ga bo na Areni Petrol zadržal vse do konca sezone 2017/18. V primerjavi s prejšnjo pogodbo, ki jo je podpisal leta 2013, je zvestobo podaljšal še za eno leto. 22-letni nogometaš ob sklenitvi nove pogodbe ni skrival zadovoljstva in je za klubsko spletno stran dejal: “Izredno sem vesel dosedanjih dobrih rezultatov našega moštva v tej sezoni, seveda pa me obdaja lep občutek, ko pomislim, da sem tudi sam lahko s svojimi igrami doprinesel k njim. Vodstvu kluba in trenerskemu štabu bi se na tem mestu zahvalil za zaupanje, našim privržencem pa za vso podporo, ki so nam jo nudili v jesenskem delu sezone. Na Areni Petrol se odlično počutim, hkrati pa se že močno veselim nadaljevanja sezone.”

Vidmajer je, kot smo že zapisali, v letošnji sezoni odlično nadomestil Gobca, ki pa z bogatimi izkušnjami pomaga tudi svojemu nasledniku: “Sebastjan je s svojimi izkušnjami ključen člen našega moštva, saj nam vseskozi svetuje in nas usmerja. Meni je še posebej veliko pomagal, saj je tudi sam skozi večji del svoje kariere igral na mojem položaju. Zagotovo sem se v teh sezonah od njega veliko naučil, za kar sem mu res hvaležen.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pregled pred pomladjo: MURA – Čarno-bejli si želijo večje konstantnosti in skoka po lestvici

Trener: Damir Čontala – SLOVENIJA (38 let) Povprečna starost članske ekipe: 24.5 let Odmev…