V domžalskem Športnem parku se približujejo h koncu obnove osrednjega igrišča. V teh dneh se je že pričela položitev travnate ruše, ki pa se je glede na terminski plan pričela z manjšo zamudo, saj so gradbena dela zahtevala več časa od prvotnih pričakovanj in postavljenih rokov.


Polaganje nove travnate zelenice bo zaključena v soboto, nato pa bo moralo igrišče počivati tri tedne, da se na novo položena trava sprime s podlago in bo tako na voljo za nogometno uporabo. A kot že zapisano, brez zapletov vseeno ni šlo. “Na žalost so se dela nekoliko zavlekla in niso bila končana v skladu z terminskim načrtom. To pomeni, da bo moral Nogometni klub Domžale prvo tekmo kvalifikacij za evropsko ligo žal gostiti na nadomestnem prizorišču. Vodstvo kluba se je odločilo, da bo prvega tekmeca v letošnji sezoni gostilo na Areni Petrol v Celju. Ali bo to 29. junija ali 5. julija pa bo določil žreb, ki bo v ponedeljek ob 13:00 v švicarskem Nyonu. Vsem privržencem rumene družine se zahvaljujemo za razumevanje,” so zapisali v domžalskem taboru.

Občina Domžale je prenovi igrišča namenila skoraj pol milijona evrov, prenovljena zelenica pa bo po zagotovilih izvajalca preživela tudi največje padavine.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani svoje lovke stegujejo tudi nad Olimpijo

Prestopni rok v prihajajočem poletju bo, kot kaže, v knežjem mestu ponovno zelo vroč. V Ce…