V telovadnici Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta Soča v Ljubljani je bilo izjemno živahno, saj je 21 varovancev inštituta sodelovalo na že šestem mini oviratlonu, ki ga v obliki spremljevalcev, ti otrokom pomagajo čez zanje zahtevne ovire, podpirajo številni znani Slovenci.


Otrokom so pri premagovanju ovir pomagali številni znani Slovenci. Ob znanih glasbenih izvajalcih in drugih osebnostih so bili prisotni tudi številni športniki, ob nogometnem sodniku Damirju Skomini pa sta otrokom na pomoč priskočila tudi nogometaša Olimpije, Branko Ilić in Danijel Miškić. “Veseli me, da lahko pomagamo tem otrokom. Vesel sem, ko na obrazih teh otrok vidim nasmeh in veselje. To je najbolj pomembno,” je dejal Branko Ilić, Danijel Miškić pa je dodal, da gre za eno najlepših dejanj pomoči otrokom: “Zagotovo ena izmed lepših stvari, ki sem jih naredil. Ni lepšega kot to, da lahko pomagaš otrokom. Vidi se,  koliko jim pomeni, da smo prišli in jim pomagali na takšen način.”

Mini oviratlon je sicer eden od vrhuncev sodelovanja Športnega društva Oviratlon in URI – Soča. Oviratlonci bomo namreč tudi letos del sredstev, zbranih s prijavnino na oviratlon v Planici, namenili URI – Soča, tokrat za nakup prilagojenih športnih pripomočkov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Za konec še derbi kroga v Stožicah

Danes ob 18. uri se bo v Stožicah pričela še zadnja tekma 17. kroga državnega prvenstva. V…