Sobotno dogajanje v 31. krogu državnega prvenstva ni postreglo z zadetki, so pa bili strelsko bolj navdahnjeni nogometaši v petkovih in nedeljskih preizkušnjah, ko so se mreže tresle enajstkrat. Nase so opozorili trije strelci.


Jan Repas je že v petkovem večeru, v dvoboju z velenjskim Rudarjem, postregel z lepim diagonalnim udarcem, s katerim je podvojil domžalsko prednost in tlakoval pot do vrnitve na drugo mesto lestvice. S pravim slalomom je v obračunu Celja in Kopra postregel koprski kapetan Senijad Ibričić. Nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine je s prodorom pokazal, da kljub zrelim letom še ni pozabil igrati nogometa.

Kljub porazu Radomelj pa si bo gostovanje v Kidričevem verjetno še nekaj časa zapomnil Luka Cerar, saj je tokratni kapetan Radomljanov v 60. nastopu dosegel prvoligaški prvenec. Nizkorasli vezist je v uvodu drugega polčasa neubranljivo meril z roba kazenskega prostora.

Gol Repasa proti Rudarju

Jan Repas je na tekmi z Rudarjem dosegel imeniten gol. 🙂 Otrok #NKDomzale je v #plts dosegel svoj peti gol. 🙂 #skupajdovrha #DOMRUD

Objavil/a NK Domžale dne 29. april 2017

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Krznar: “Vi ste mi naredili težavo”

Mariborčane čaka jutri v Ljudskem vrtu obračun z Bravom, ki je pred premorom remiziral z R…