Bolj kot se približuje začetek spomladanskega dela Prve lige Telekom Slovenije, do nadaljevanja državnega prvenstva sta še manj kot dva tedna, vse daljši je spisek poškodovanih nogometaš velenjskega Rudarja.


Velenjski strateg Jernej Javornik namreč na trening v teh dneh pogreša kar deveterico svojih varovancev, ki v soboto niso zaigrali niti na pripravljalnem obračunu z Wolfsbergerjem, drugouvrščenim klubom avstrijske Bundeslige. Že nekaj časa poškodba hrbta muči Mateja Radana, zato so pred dnevi v klubu sklenili dogovor z Maticem Čretnikom. Dlje časa so izven pogona tudi Dragan Jelić, Leon Črnčič in Nejc Plesec, v minulem tednu pa so se jim na seznamu nezmožnih treniranja pridružili še Enis Saramati, Damjan Trifković, Rusmin Dedić ter tudi oba osrednja branilca, Ivan Knezović in Elvedin Džinić.

Rudar ima sicer eno najkrajših klopi med prvoligaši, zato se vsaka odsotnost na igrišču še kako pozna. Knapi se bodo sicer v prvem spomladanskem krogu v gosteh pomerili z zadnjeuvrščenimi Radomljani.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…