Tudi pri velenjskem Rudarju so začeli pospešeno sestavljati igralski mozaik za prihodnjo sezono. Potem, ko se je kar precejšnjemu številu nogometašev pogodba iztekla s koncem meseca, so danes iz vodstva velenjskega kluba sporočili imena nogometašev s katerimi so sodelovanje podaljašali in imena tistih, ki so svojo pot pri Rudarju zaključili.


Vratar Alen Pašagić, branilca Sebastjan Berko in Dragoslav Stakić ter vezist Saša Bakarić v naslednji sezoni ne bodo branili barv velenjskega kluba. Odhodi omenjenih nogometašev so dokaj pričakovani, saj v spomladanskem delu prvenstva pod vodstvom trenerja Jerneja Javornika niso dobili veliko priložnosti za igro.

Na Stadionu ob jezeru pa bodo tudi v prihodnji sezoni igrali Rajko Rotman, Ivan Firer in Matjaž Rozman, ki so podpisali dveletno pogodbo, ter Senad Jahić in Uroš Rošer, ki sta sodelovanja podaljšala za eno leto. Dalibor Radujko pa je že pred časom podaljšal sodelovanje s knapi. Ogrodju moštva pa bo klub priključil še nekaj obetavnejših mladincev, poleg tega pa naj bi moštvo okrepili še z dvema ali tremi novinci.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…