Pripravljalno srečanje so danes popoldne odigrali tudi nogometaši velenjskega Rudarja. Knapi so se pomerili s sosednjim Šoštanjem, ki v ligi MNZ Celje po enajstih krogih tekmovanja zaseda šesto mesto na lestvici. Po pričakovanjih so se visoke zmage veselili Velenjčani.


Varovanci trenerja Jerneja Javornika so v gostujočo mrežo pospravili kar deset žog, najuspešnejši je bil s tremi zadetki mladi Enis Saramati, dvakrat je v polno meril še Dragan Jelić, po enkrat pa so zadeli še Ivan Firer, Aljaž Krefl, ki je včeraj igral tudi za izbrano vrsto Slovenije do 21 let, mlada Saša Đokić in Semin Omerović ter Klemen Bolha. Zanimivo bo videti, če se bo današnje polnjenje mreže poznalo tudi v sobotni prvenstveni preizkušnji s Koprčani, saj Velenjčani v petih tekmah spomladanskega dela sezone še niso uspeli doseči zadetka in so posledično še brez zmage.

Ob tem velja omeniti še, da se je po poškodbi hrbta v vrata Rudarja vrnil tudi Matej Radan.

RUDAR VELENJE 10:0 ŠOŠTANJ
Saramati (3x), Jelič (2x), Firer, Krefl, Đokić, Omerović, Bolha
Rudar Velenje: Rozman, Klinar, Knezović, Kašnik, Kreft, Stjepanović, Trifković, Bolha, Babić, Firer, Jelić. Igrali so še: Čretnik, Radan, Gavranović, Bukšek, Mišetić, Jahić, Tolimir, Đokić, Kocić, Omerović. Trener: Jernej Javornik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…