S pripravami na spomladanski del sezone nemoteno nadaljujejo tudi nogometaši Kopra. Kanarčke danes, potem ko so se v uvodnem delu priprav pomerili z Rijeko, Crveno zvezdo in Hajdukom, čaka nov ugleden tekmec.


Rumeno-modri se bodo danes pomerili s Slovanom iz Bratislave, ki je z osmimi naslovi državnih prvakov najuspešnejši slovaški klub. Slovaki so se pred dnevi začasno preselili na slovensko Obalo, kjer bodo opravili osrednji del priprav na spomladanski del sezone, v katerega bodo sicer krenili s petega mesta, z dvanajstimi točkami zaostanka za vodilno Žilino. Ekipi si bosta danes nasproti stali kar dvakrat, ob 11. uri se bosta na Atletskem stadionu Bonifike pomerili ekipi, ki si utirata pot v prvo enajsterico, štiri ure kasneje, torej ob 15. uri, pa sledi še obračun najboljšima moštvoma. Kot so zapisali na klubski spletni strani, bosta obe tekmi za javnost zaprti.

Že včeraj pa so se Koprčani spoznali z malce drugačnim načinom vadbe. Trener Ante Ščulac je svoje varovance odpeljal na trening kickboksa, v telovadnico Jasmina Bečirovića, sicer enega najuspešnejših slovenskih borcev v disciplini K-1. Nogometaši so Bečiroviću v zahvalu podarili podpisan dres in ga povabili na nogometni trening.

Foto: FC Luka Koper
Foto: FC Luka Koper
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…