Včeraj smo že poročali o tem, da Alen Ščulac ni več trener Luke Kopra. Vodstvo koprskega prvoligaša se je po porazu z Mariborčani odločili za zamenjavo na trenerskem stolčku, na katerega se je po nekaj mesecih premora vrnil Rodolfo Vanoli, stari znanec Bonifike.


Italijanski strokovnjak, ki je koprsko barko zapustil konec lanskega avgusta, je včeraj z novimi-starimi varovanci že opravil uvodni trening, čeprav večjih težav s spoznavanjem moštvo ni imel, saj ekipo dobro pozna še iz časov vodenja. Kot so zapisali na klubski spletni strani, pa je večino novincev že spoznal na domačih tekmah, saj je bil pogost gost stadiona Bonifika. Če gre sklepati iz sporočila za javnost, se je uprava kluba z Antejem Gubercem na čelu z Vanolijem dogovorila za sodelovanje do konca letošnje sezone.

Ob Ščulcu se je od članskega moštva sicer poslovil tudi pomočnik Alfred Jermaniš, ki ga je v vlogi pomočnika nadomestil Igor Božič. Gre za dosedanjega trenerja kadetske ekipe, ki je v preteklosti deloval tudi v sosednji Italiji. Trenerski dvojec se bo prvič predstavil že jutri popoldne, ko se bodo Koprčani v polfinalni pokalni tekmi doma pomerili z Domžalami.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Peti zaporedni poraz Maribora, tudi v Helsinkih s praznimi naboji

Nogometaši Maribora so hitro zaključili svojo pot v kvalifikacijah za evropsko ligo. Finsk…