Tako v Mariboru kot Ljubljani bodo popoldne razkrili pričakovanja pred jutrišnjim pokalnim derbijem v Stožicah. V Ljudskem vrtu prvo polfinalno srečanje pričakujejo mirno, brez pretresov pa vnovič ni šlo v taboru aktualnega državnega prvaka.


Marijan Pušnik se je manj kot mesec dni po vrnitvi na klop Olimpije poslovil od zmajev, po tem ko je v štirih tekmah vknjižil vsega točko. Ljubljančani spomladi še čakajo na prvo zmago, nič kaj lažja naloga pa jih ne čaka niti jutri, pa čeprav imajo Mariborčani v zadnjih tednih težave z realizacijo priigranih priložnosti.

Že pred včerajšnjim slovesom Pušnika se je v javnosti pojavila informacija, da je Slaviša Stojanović že v stanju pripravljenosti. Nekdanjega selektorja Slovenije, ki je dela v kaosu vajen že v času delovanja pri Crveni zvezdi, jutri zagotovo še ne bo na klopi Olimpije, saj so pri ljubljanskem prvoligašu posredno potrdili, da bo zmaje jutri vodil Safet Hadžić, ki bo popoldne novinarjem na voljo za izjave.

Nekdanji branilec je na klopi Olimpije sedel že leta 2010, pred lanskoletno vrnitvijo v zmajevo gnezdo pa je bil trener Bele krajine in Ivančne Gorice. Hadžić je bil še v času mandata Luke Elsnerja v vlogi skavta Olimpije, po prihodu Pušnika pa je “prestopil” v vlogo pomočnika trenerja. Manj kot mesec kasneje pa ga čaka ponoven debi na vročem stolčku.

Bo 48-letni Ljubljančan, ki bo verjetno ne glede na (ne)uspeh zgolj začasna rešitev, Olimpijo popeljal do prve pomladanske zmage?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Derbi dneva v Kopru ni prinesel zadetkov

Visokoleteči Muraši so se v 18. krogu Prve Lige Telemach podali na slovensko obalo, kjer s…