Prvoligaši jutri pričenjajo zadnjo četrtino državnega prvenstva, v nedeljo pa bo še posebej praznično v Kidričevem. Pri letošnjem povratniku med najboljše klube v državi so namreč dokončali vsa dela in pridobili vso potrebno dokumentacijo, da bo lahko nova tribuna v nedeljski tekmi z Gorico pod svoje okrilje prvič sprejela tudi gledalce.


“Infrastrukturna pridobitev predstavlja pomemben korak v razvoju kluba in nadgradnjo pogojev za obiskovalce Športnega parka Aluminij Kidričevo. Od samih začetkov delovanja kluba, ki je v petdesetih letih nastal iz pobude delavcev takratnega TGA, danes Taluma, se z našimi sponzorji trudimo omogočati čim boljše pogoje za delo vseh generacij in selekcij kluba. Ob tej priložnosti se sponzorjem in donatorjem zahvaljujemo, da nas spremljajo in spodbujajo na začrtani poti. Iz generacije v generacijo pa se prenaša tudi pripadnost podpornikov kidričevskega kluba, ki jih ob tej priložnosti vabimo, da si prvič iz nove tribune skupaj ogledamo tekmo članske selekcije Nogometnega kluba Aluminij,” so Kidričani zapisali v izjavi za javnost.

Ob tej priložnosti so se pri kidričevskem prvoligašu odločili, da ob predaji nove tribune, ki bo pod svoje okrilje sprejela med 500 in 600 gledalci, svojemu namenu gledalcem omogočijo brezplačen ogled dvoboja med Aluminijem in Gorico.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Krznar: “Vi ste mi naredili težavo”

Mariborčane čaka jutri v Ljudskem vrtu obračun z Bravom, ki je pred premorom remiziral z R…