Maribor bo v četrtek odigral zadnjo tekmo v letošnjem letu, ki pa bo ena najpomembnejših v tej sezoni, saj vijoličasti še niso povsem brez možnosti za evropsko pomlad. Vse sicer ni odvisno le od čete trenerja Anteja Šimundže, saj mora Rubin v gosteh premagati Zulte-Waregem.


Kljub temu se v Mariboru pripravlja nov nogometni praznik, saj klub prav v četrtek praznuje 63 let od ustanovitve, zato so v klubu že pred tekmo pripravili različno dogajanje, ki ga bodo popestrili z ognjemetom, torto velikanko dolgo kar dvanajst metrov, ki jo bomo brezplačno razdelili med navijače, jedačo in pijačo za različne okuse, številnimi nagradnimi igrami in možnostjo nakupa novih artiklov. Za še boljše vzdušje pa bodo poskrbeli tudi angleški navijači, v Maribor naj bi jih pripotovalo okrog tisoč, saj je mariborski klub Wiganu namenil nekaj dodatnih vstopnic za severno tribuno.

Ljudski vrt sicer še ni razprodan, vstopnice je možno še vedno kupiti po treh različnih cenah, k obisku pa vabi tudi navijaška skupina Viole, ki tudi za tokratni obračun pripravlja novo koreografijo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …