Krčani so, po tem ko so v prvi tekmi nadaljevanja državnega prvenstva v dvoboju z Gorico v izdihljajih srečanja ostali brez točke, včeraj gostovali v Kidričevem in v obračunu tekmecev za prvoligaški obstanek iztržili pomemben remi. Posavci so se v Krško vrnili s točko, a ne tudi s kapetanom Krajcerjem.


Prevaljčan, ki se je zasedbi trenerja Tomaža Petroviča pridružil po začetku letošnje sezone, je deset minut pred koncem rednega dela srečanja v močnih bolečinah obležal na tleh, po desetminutni prekinitvi pa so izkušenega branilca z reševalnim vozilom odpeljali naravnost v ptujsko bolnišnico. Sprva je kazalo, da gre morda tudi za poškodbo hrbta, a so si v krškem prvoligašu po podrobnejših zdravniških pregledih oddahnili.

“Z Markom bo v prvi vrsti vse v najlepšem redu. Zlomljeno in napočeno rebro je končna zdravniška diagnoza. Zato verjamemo in upamo, da bo Marko kmalu zopet zaigral za našo člansko ekipo, v kateri je na vsaki tekmi pustil celega sebe za zeleno-beli grb,” so zapisali Krčani, ki se bodo morali nekaj tednov kljub vsemu znajti brez Korošca, ki je imel v preteklosti že nekaj težav z zdravjem, saj je zaradi poškodbe kolena izpustil dobršen del sezone 2013/14.

Nekdanji član Korotana, Dravograda in Celja, ki je v preteklosti že nosil tudi dres Aluminija, velja za enega najbolj izkušenih adutov Krškega, saj je v prvoligaški konkurenci odigral že 167 tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Derbi dneva v Kopru ni prinesel zadetkov

Visokoleteči Muraši so se v 18. krogu Prve Lige Telemach podali na slovensko obalo, kjer s…