Na nadaljevanje državnega prvenstva se že nekaj dni pripravljajo tudi Krčani. Četi trenerja Tomaža Petroviča se je že ob začetku priprav pridružila četverica posojenih nogometašev Maribora. Posavcem bodo v nadaljevanju sezone pomagali Dino Hotić, Martin Kramarič, Robert Pušaver in Damjan Vuklišević, s tem pa se prestopni rok verjetno še ni zaključil.


Dosedanji novinci so mladi in neizkušeni, zato gre v drugi polovici prestopnega roka pričakovati še kakšno izkušenejšo okrepitev. Po naših informacijah pa lahko Petrovič, ki bo formo svojih varovancev prvič preizkusil v sredo, v teh dneh na treningih spremlja zanimivega moža. Gre za 27-letnega Daniela Cardeno, ki se najbolje znajde na položaju drugega napadalca. Španec je v preteklosti igral tudi za drugo ekipo Betisa, zadnji dve leti in pol pa je bil, potem ko leto dni ni imel kluba, član Walter Ferrettija, kluba iz Nikaragve, sicer aktualnega državnega prvaka. Z dobrimi predstavami, v zadnjem letu in pol je dosegel 30 zadetkov, prebil tudi do izbrane vrste Nikaragve, v dresu katere je po podatkih svetovnem spletu odigral sedem tekem.

In kako je Andaluzijec Nikaragvo zamenjal za Slovenijo? Enostavno. Nekdanjega igralca španskih nižjeligašev zastopa Saša Ćuk. Gre za v Sarajevu rojenega Ljubljančana, ki je v preteklosti pri prestopih pomagal tudi Zajku Zebi, Mihi Mevlji in drugim, nazadnje tudi Dejanu Đermanoviću, ki se je preselil v Želježničar. In še zanimivost, mediji v Nikaragvi so Cadeno decembra že preselili v vrste Celja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović misli resno, svoje stvari je že spakiral

Kot poroča Ekipa SN, je Matko Obradović svojo pot pri NŠ Mura, skoraj zagotovo že zaključi…