Nogometaši kranjskega Triglava so se danes popoldne znova podali na nogometna igrišča in prekinili bojkot treningov. Trener Kranjčanov Siniša Brkić lahko igralce znova pripravlja na pomemben obračun z novomeško Krko, konkurentom za obstanek med prvoligaši.


Kljub temu pa brez sprememb ni šlo, Kranjčani se v nadaljevanje sezone podajajo brez treh izkušenih mož. Siniša Brkić pa v nadaljevanju sezone ne bo mogel računati na Jalna Pokorna, Petra Stojnića in Davorja Bubanja, ki so s klubom prekinili sodelovanje in so tako prosti nogometaši. Po sklenitvi dogovora z igralci si je oddahnil tudi predsednik Triglava Beno Fekonja, ki je za klubsko spletno stran povedal naslednje: “Zadovoljen sem, da je te agonije konec. Še enkrat poudarjam, da razumem igralce, da so izrazili nezadovoljstvo zaradi zaostanka z izplačili finančnih obveznosti do njih. Nikakor pa uprava kluba ne podpira načina protesta, ki je resno ogrozil stabilnost igranja kluba v 1. SNL. Prav tako smo si privoščili blamažo zaradi neigranja prijateljske tekme z avstrijskim prvoligašem. A zdaj je to za nami. Čaka nas ključna tekma z neposrednim tekmecem za obstanek, z NK Krka. Vsem igralcem želim, da prenesejo slogo in timski duh iz garderobe tudi na igrišče. Znova si bodo morali prigarati bordo-beli dres. Želim si, da si čimprej povrnejo zaupanje navijačev, še posebej navijaške skupine Small Faces.”

Del igralcev je že prejel plačilo obveznosti za mesec september, s preostalimi nogometaši pa je prišlo do sklenitve dogovora, da bodo vse obveznosti poravnane do konca tekočega meseca.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpijo pred zadnjo domačo tekmo čaka težka naloga, Lille prihaja v odlični formi

V četrtek ob 18.45 uri Olimpijo čaka zaključek evropske jeseni v Stožicah. Zmaji bodo zadn…