V teh dneh si verjetno niti klubski ekonom še ni uspel zapomniti imen vseh novincev v koprskih vrstah. Že na uvodnem treningu je športni direktor Dušan Petković predstavil deseterico novincev, kar nekaj novih obrazov se je kanarčkom pridružilo tekmo priprav v Medulinu, zanimivega moža pa je bilo mogoče spremljati tudi na včerajšnji tekmi s Crveno zvezdo.


Beograjčani so obračun na Bonifiki dobili z izidom 4:3, čeprav so Koprčani v uvodu obeh polčasov dvakrat izničili rezultatski zaostanek. V domači obrambi je zaigral tudi temnopolti Francoz, ki ga je Petković kot odmevno okrepitev pred dnevi napovedal v pogovoru za EkipaSN. Zadnjo vrsto Kopra, ki v začetku priprav prepušča precej zadetkov, bo/je očitno okrepil Darnel Situ. Danes 23-letni nogometaš je v najstniških letih obetal izjemno veliko, še pred selitvijo v Swansea City pa naj bi ga podrobno spremljali tudi trije angleški velikani – Manchester United, Chelsea in Liverpool. Nekdanji kadetski in mladinski reprezentant Francije, nekaj časa je bil tudi kapetan, v članskem moštvu Swansea Cityja ni nikoli zaigral, morda tudi zaradi težje poškodbe ahilove tetive in posledično dolgotrajnega okrevanja, saj med novembrom 2012 in 2013 ni odigral niti minute.

Pol leta zatem je zapustil valižanske vrste, sredi leta 2014 pa je novo domovanje našel na Danskem. V dresu Arghusa je odigral zgolj šest tekem, jesenski del letošnje sezone pa je preživel na Norveškem, a za Hødd ni nastopil. Po podatkih, dostopnih na svetovnem spletu, je trikrat sedel na klopi za rezerviste.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…