V zadnjem krogu Prve lige Telekom Slovenije se bosta pomerila tudi Aluminij iz Kidričevega in ljubljanska Olimpija. Šumarji so ostali brez nastopa v evropskih tekmovanjih, medtem ko so Ljubljančani že osvojili drugo mesto, konec meseca pa jih čaka še srečanje finala Pokala Slovenije. 


Zadnjič bo na klopi Aluminija sedel Oliver Bogatinov, ki s Kidričani ni podaljšal pogodbe, preselil pa se bo v tabor prvakov. Bogatinov je svoje moštvo popeljal do šestega mesta, na zadnjem srečanju pa ne bo mogel računati na Luko Koblarja in Ilijo Martinovića. Ljubljančani so slavili na dveh medsebojnih tekmah, Aluminij pa je uspel Olimpiji zadati najvišji poraz v sezoni, v Kidričevem so slavili s 6:2, ob koncu jesenskega dela. 

Ljubljančani se intenzovno pripravljajo na finale pokala, ki bo na sporedu čez slab teden, nasproti pa jim bodo stali Mariborčani. Trener Safet Hadžić, ki je z zeleno-belimi sklenil dvoletno pogodbo, verjame v svoje varovance in računa na novo zmago: “Gre za zadnjo prvenstveno tekmo sezone, vendar pa moramo razmišljati tudi o finalu pokala. V Kidričevem bomo poskušali zmagati, obenem pa bomo tudi spočili nekaj igralcev. Aluminij je igriva ekipa, ki je lahko tudi zelo neugodna, če ima svoj dan. Pričakujem težko tekmo, vendar pa bomo naredili vse za zmago.” Tudi Hadžić ima nekaj težav v obrambni vrsti, saj ne bo mogel računati na Macky Bagnacka in Maria Jurčevića. 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor še nima dovolj, prihaja veliki talent Dinama

Po tem, ko je Marko Šuler s sodelavci zaenkrat odlično oddelal poletni prestopni rok, se z…