Jutri se s tekmami 21. kroga Prva liga Telekom Slovenije spomladanski del sezone začenja povsem zares. Začetek spomladanskega dela sezone sovpada z 8. marcem, dnevom žena, zato bodo imele predstavnice nežnejšega spola prost vstop na tribune stadionov v Celju, Kranju, Mariboru in Novi Gorici, večina klubov pa je pripravila še dodatne marketinške aktivnosti za gledalce.


V Celju sicer tokrat ne bo povsem nič drugače kot ponavadi, saj imajo ženske na stadion prost vstop skozi celotno sezono. So se pa v celjskem prvoligaši odločili sodelovati v humanitarni akciji “podariMalico, o kateri si lahko več preberete na tej povezavi. Nogometaši so preko sporočila donirali pet evrov in pozvali k temu tudi pristaše celjskega kluba, saj bodo vsi tisti, ki bodo do sobote poslali SMS sporočilo s vsebino PODARI5 in ga pokazali na blagajni pred Areno Petrol, na tekmo z velenjskim Rudarjem imeli prost vstop. Za doniranje so se sicer že pred časom odločili tudi pri ljubljanski Olimpiji in k sodelovanju pozvali tudi preostale klube.

Ženske bodo imele prost vstop tudi na sobotnih tekmah v Mariboru in Novi Gorici, medtem ko se pri ljubljanski Olimpiji za podoben korak, zaradi kazni treh tekem brez gledalcev, niso mogli odločiti. V Mariboru bodo obenem iščejo tudi največjo skupino navijačic in vabijo k prijavi v nagradno igro, kjer bodo največjo skupino navijačic tudi nagradili. V Kranju se bosta sicer Triglav in Zavrč pomerila šele v nedeljo, a tudi pri Gorenjcih, za katere sicer v šali radi trdimo, da veljajo za “škrte”, niso pozabili na lepši spol. Tudi obračun deseto in tretjeuvrščenega moštva Prve lige si bodo lahko ženske ogledale zastonj, kot so zapisali na spletni strani edinega gorenjskega prvoligaša pa bo pogled na tribune, napolnjene z ženskimi čari, dal dodatnih kril tudi nogometašem na terenu. V Kranju pa so šli še korak dlje, saj si bodo lahko nedeljski obračun brezplačno ogledali tudi vsi gasilci, vstopnico bodo lahko na blagajni dvignili vsi tisti, ki bodo s seboj prinesli gasilsko izkaznico.

Marketinške akcije in sodelovanje v humanitarnih akcijah pozdravljamo tudi v našem uredništvu, obenem pa si želimo, da bi se že ta vikend na tribunah pričel trend zviševanja gledanosti, saj si slovenski klubi in nogometaši zaslužijo boljšo in glasnejšo spodbudo.

http://www.youtube.com/watch?v=89KNuOnwyzw

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…