Kot že veste, so vijoličasti včeraj doživeli visok poraz na zelenici Stamford Bridgea. Nogometaši londonskega Chelseaja so pridno izkoriščali najmanjše napake nasprotnika in mrežo Jasmina Handanovića zatresli kar šestkrat, Mariborčanom pa zadali drugi najvišji evropski poraz.


Na seznamu petindvajseterice nogometašev, ki so v ponedeljek poleteli proti angleški prestolnici, so bili trije vratarji. Ob standardnemu dvojcu – Jasminu Handanoviću in Aljažu Cotmanu, je Ante Šimundža v London povabil še Marina Hamra, vratarja B ekipe. Presenetljivo pa na seznamu ni bilo Matka Obradovića, ki je konec avgusta v Ljudski vrt prestopil iz novomeške Krke. Nekateri privrženci vijoličastih so na njega polagali precej upov, a debija med vratnicama zaenkrat še ni dočakal, čeprav je v zadnjih treh krogih državnega prvenstva sedel na klopi za rezervne nogometaše. Razlog, zakaj Dalmatinca ni bilo med potniki v London, je enostaven, nekdanji član Olimpije in Kopra je bil namreč premeščen k treningom B ekipe.

Premestitev Obradovića v B ekipo, kjer sicer igrata tudi Matic Črnic in Alen Ploj, verjetno ni povezana izjavo športnega direktorja Zlatka Zahovića, ki je po sobotnem porazu s Celjani bentil nad odnosom nekaterih vodij slačilnice, saj je ob tem dejal še, da po ukrepih ne bo posegal.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…