32. krog Prve Lige Telekom Slovenije, ki bo v celoti odigran že v soboto, bo zaradi prepovedi igranja izpustilo pet nogometašev, vsi zaradi rumenih kartonov, saj v prejšnjem krogu ni bilo izključenega nogometaša. Brez kaznovanih nogometašev bo minil večni derbi v Mariboru, tako, da bosta lahko trenerja Darko Milanič in Andrej Razdrh z izjemo poškodovanih nogometašev, računala na vse nogometaše.


V Domžalah bodo skušali domačini proti Triglavu prekiniti niz petih tekem brez zmage, to pa bodo morali storiti brez kapetana Nejca Skubica, ki bo obračun izpustil zaradi devetih rumenih kartonov. Strateg gostov iz Kranja Dušan Kosić ne bo mogel računati na usluge Anžeta Jelarja, ki je na sobotni tekmi z Mariborom prejel četrti rumeni karton v tej sezoni.

Zaradi štirih rumenih kartonov bo počival tudi napadalec Celja Andraž Žurej, ki ne bo mogel pomagati soigralcem na gostovanju pri Muri, ki bo skušala do točk priti brez standardnega bočnega branilca Aleša Majerja, ki bo počival zaradi sedmih rumenih kartonov.

Goričani pa bodo derbi dna lestvice, čaka jih pomembnem obračun z Aluminijem, morali odigrati brez Kamerunca Jeana Mbide, ki je v Celju prejel sedmi rumeni karton.

Avtor: Peter Dominko

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Napadalec Maribora pred odhodom v Španijo

Po tem, ko je v Maribor prišel kot velika okrepitev, in svojo poglavje v mestu ob Dravi od…