V povezavi s trenerskim stolčkom Olimpije so se v minulih tednih omenjala takšna in drugačna zveneča imena, med njimi tudi Radomir Antić in Harry Redknapp, prihod katerega pa je pred dnevi za klubsko spletno stran ovrgel ljubljanski predsednik Milan Mandarić.


Zdaj je tudi uradno potrjeno, da bo ljubljansko zasedbo vodil strateg, ki je bil že takoj po odstavitvi Marijana Pušnik osrednji favorit za naslednika Dravograjčana, z Olimpijo pa se ga je povezovalo že v poletnih mesecih, ko sta vodenje kluba prevzela Milan Mandarić in Ranko Stojić, s katerim je Marko Nikolić sodeloval že pri beograjskem Radu, pri katerem je pred več kot petnajstimi leti storil tudi prve trenerske korake. Krajši čas je bil tudi selektor srbske reprezentance do 18 let, pred selitvijo v Partizan pa je nekaj mesecev vodil tudi novosadsko Vojvodino. Olimpija bo za 36-letnega trenerja prva izkušnja v tujini.

Nikolić, ki je hitro sklenil pot nogometaša, je z vodstvom Olimpije sklenil pogodbo za obdobje dveh let in pol. Na predstavitvi je dejal, da želi z moštvom naslov državnega prvaka vrniti v Ljubljano, ob tem si je zaželel podpore navijačev, ki jo moštvo potrebuje.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…