Občasni slovenski reprezentant Robert Berić zapušča Maribor po dobrih treh sezonah. V zadnjih dneh se je veliko govorilo o prestopu Krčana v graški Strum, danes je to postalo uradno. V naslednjih štirih letih bo igral pod vodstom trenerja Darka Milaniča, ki je pred mesecem dni prevzel vodenje avstrijskega prvoligaša Sturma. Nekdanji nogometaš Krškega ter ljubljanskega Interblocka, je za Maribor odigral 137 tekem in dosegel 37 zadetkov.


“Rad bi se zahvalil vsem, ekipi, prejšnjemu in zdajšnjemu trenerju, zdaj trenutno nekdanjemu športnemu direktorju. Pa seveda navijačem, predvsem Violam. Za menoj je izjemno triletno obdobje, ponosen sem na trenutke v vijoličastem. Osvajali smo trofeje, bili uspešni v Evropi. Maribor mi je veliko dal, iz Maribora odhajam z lepimi spomini”, je dejal Berić ob slovesu iz Ljudskega vrta.

Avstrijski mediji poročajo, da bo klubska blagajna slovenskih prvakov bogatejša za dober milijon evrov. Celoten transfer naj bi sicer financiral kanadsko-avstrijski milijarder in ustanovitelj Magne, Frank Stronach.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Janez B.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Timi Max Elšnik tarča Genoe

Kapetan Olimpije, Timi Max Elšnik je bil že pred leti tik pred prestopom v Sampdorio. Eden…