V Kidričevu so po odhodu Blaža Kramarja v nemški Wolfsburg našli dva novinca. Iz Radomelj je prišel napadalec Marko Nunić, iz hrvaškega prvoligaša Interja Zaprešića pa mladi Hrvat Edi Horvat.


24-letni Ljubljančan Marko Nunić je že stari znanec slovenskih prvoligaških ter drugoligaških zelenic. V minuli sezoni je bil član Radomlj, kjer je odigral 35 tekem na katerih je dosegel sedem zadetkov. Otrok ljubljanske Olimpije je že bil član Aluminij v sezoni 2014/2015, slednji so igrali v drugi slovenski. Bivši član Gorice ter Šenčurja je v tisti sezoni na 26 tekem prispeval 17 zadetkov, ker je na koncu zaostal le za najboljšim strelcem lige Matejem Poplatnikom.

Drugi novinec Aluminija Edi Horvat je slovenskemu nogometu neznano ime. 18-letni Hrvat prihaja iz mladinskega pogona Interja iz Zaprešića. Gre za napadalca, ki to dokazuje kot najboljši strelec hrvaške mladinske lige iz zadnje sezone z 16. zadetki.

V naslednji sezoni pa v dresu Aluminija ostaja tudi 21-letni Denis Vezjak, ki bo še eno sezono posojen iz Dravinje. Blizu prihoda v Kidričevo pa je tudi mladi Koprčan Damir Bartulović, ki je zadnja leta igral v Italiji.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Janez B.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domžale v Umagu razbile gruzijskega nižjeligaša

Vse kaže na to, da so Domžale dobro pripravljene pred nadaljevanjem sezone v Prvi Ligi Tel…