Jutri zgodaj popoldne bodo s pripravami na nadaljevanje sezone pričeli tudi Ljubljančani. Vodstvo Olimpije za zdaj še skriva ime novega stratega, a je več ali manj že jasno, da bo Marijana Pušnika, ki je moštvo popeljal do naslova državnih prvakov, nasledil Marko Nikolić, ki je z Rankom Stojićem, športnim direktorjem Olimpije, sodeloval že pri beograjskem Radu.


Srbski strateg, ki je bil nazadnje trener Partizana, bo predstavljen jutri dopoldne, popoldne pa bo že pozdravil svoje varovance. Kapetan Darijan Matić in soigralci se bodo na stadionu ŽAK zbrali ob 13. uri, ko bodo opravljena uvodna testiranja fizične pripravljenosti. Zmaji bodo med sabo pozdravili tudi Aljaža Krefla, ki počasi zaključuje z okrevanjem po poškodbi gležnja. Dresa Olimpije pa v pomladanskem delu sezone poleg Andraža Šporarja, ki je včeraj že dosegel prvi zadetek za Basel, ne bo nosil niti Lucas Ontivero, so sporočili iz Olimpije. Nizkorasli Argentinec se je vrnil v carigrajski Galatasaray, ki je Ontivera zmajem posodil do konca jesenskega dela sezone.

Strelec štirih zadetkov se je od zmajev poslovil z enajstimi tekmami v državnem prvenstvu, kot smo že poročali, pa so nekdanjega člana madridskega Reala in Tottenhama pred tedni povezovali tudi s selitvijo v mehiški Quretaro, za katerega je pred kratkim igral tudi Ronaldinho.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Riera za Athletic: “Opravičilo navijačev. Ne potrebujem ga!”

V obširnem intervjuju za ugledni športni portal “The Athletic” je Albert Riera…