Kadrovska prenova koprskega prvoligaša se nadaljuje. Potem ko sta trener Slavko Matić in športni direktor Dušan Petković v ponedeljek dopoldne predstavila kar deseterico novincev, se je kanarčkom danes pridružil še Zlatan Muslimović.


Podobno kot Toni Datković, se je Muslimović na Bonifiko preselil kot nekdanji igralec Zavrča, dres katerega je nosil v jesenskem delu sezone. Nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine v Halozah ni navdušil, saj je imel napadalec, ki je dolga leta igral v Italiji, številne težave s poškodbami. Tako je v desetih ligaških tekmah zadel zgolj enkrat, pa še v tem primeru je zadetek v mrežo Domžal dosegel na precej sporen način. Muslimović, ki bo marca dopolnil 35 let, je z novimi soigralci že odpotoval na jug Istre, v Medulin, kjer Koprčane danes čaka prva tekma mednarodnega turnirja. Četa trenerja Slavka Matića se bo pomerila s koprivniškim Slaven Belupom.

Čeprav so Koprčani v začetku tedna napovedali, da se bo moštvu danes pridružil tudi Albert Riera, bivšega reprezentanta Španije še ni med kanarčki. Nekdanji član Liverpoola naj bi imel na mizi še nekaj zanimivih ponudb. Ob tem pa dodajmo, da je Muslimović že sedmi član Zavrčan, ki je tudi uradno zapustil haloške vrste. Že prej so to storili Pavol Bajza, Ivan Novoselec, Toni Datković, Dejan Polić, Denis Glavina in Roku Zorko, ki bo pomladi kot posojen igral za Dravo.

Zlatan Muslimović
Foto: ekoper.si
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…