Aluminij danes gostuje na reški Rujevici, kjer se bo pomeril z zasedbo trenerja Matjaža Keka. Počasi pa se kristalizira tudi igralska zasedba, na katero bo lahko v drugi prvoligaški sezoni v zgodovini kluba računal kidričevski strateg Bojan Špehonja.


Že pred dnevi smo poročali, da so v dresu Aluminija zaigrali tudi Jurica Jeleć, Marko Roškar in Nemanja Jakšić. Slednji je bil danes tudi uradno potrjen za novega nogometaša Aluminija. Dvajsetletni bočni branilec, ki je spomladi za Zavrč odigral deset prvoligaških tekem, je z vodstvom kidričevskega prvoligaša sklenil dveletno pogodbo. Jakšić, ki so se mu Zavrčani po koncu minule sezone zahvalili za sodelovanje, pa morda ne bo edini nekdanji Haložan v zasedbi Aluminija, po naših informacijah naj bi si rdeči v svojih vrstah želeli tudi Lovra Cveka.

V Zavrču pa bo nogometno pot nadaljeval nekdanji nogometaš Aluminij. Pred tedni smo že pisali, da se David Lonzarić po sezoni pri ptujski Dravi vrača v Kidričevo, a se to vseeno ne bo zgodilo, saj je bil danes registriran kot član Zavrča, s katerim je podpisal dogovor do konca sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Luka Baš nov vratar Radomelj

Naša elitna liga se bo sredi meseca podila za žogo v prvem krogu. Klubi si ponavadi že pre…