V Ljudskem vrtu so potrdili oba prestopa. Agim Ibraimi odhaja na Sardinijo, kjer bo okrepil vrste Cagliarija. V nasprotno stran pa prihaja Urugvajec Pablo Ceppelini, ki bo v dresu vijoličastih igral s statusom posojenega nogometaša, a imajo Mariborčani možnost odkupa.


Natančen znesek prestopa sicer ni znan, so pa iz Ljudskega vrta sporočili, da lahko posel po prvotni posoji skupaj doseže večmilijonski znesek. Novinec v dresu Maribora, Ceppelini, je sicer že krenil proti Sloveniji, vadbi z novimi soigralci pa se bo priključil v naslednjih dneh. Za spoznavanje z novim okoljem bo imel na voljo kar nekaj časa, saj varovance stratega Čačića naslednji preizkus čaka čez slaba dva tedna, ko se bodo v prvenstvu udarili z Domžalami. 21-letni Urugvajec, prvi v zgodovini kluba, je že izbral številko, ki bo krasila zadnjo stran dresa. Gledalci ga bodo spoznali po številki 32.

Ibraimi je v mariborsko moštvo prišel pred pričetkom sezone 2011/12 in v malce več kot dveh sezonah v dresu Maribora zbral 92 nastopov v vseh tekmovanjih in se veselil 26 zadetkov. 25-letni nogometaš se je v času igranja za Maribor prebil tudi v izbrano vrsto Makedonije, lani pa je bil izbran za najboljšega makedonskega nogometaša in najboljšega posameznika Prve Lige.  Tudi on bo v dresu italijanskega prvoligaša najprej zaigral kot posojen, kot so zapisali na spletni strani rdeče-modrih pa bo imel klub nato možnost odkupa.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpija kljub vodstvu le do točke

Zadnja tekma 18. kroga Prve lige Telemach, se je odigrala v Stožicah. Tokrat je bil na spo…