V Ljudskem vrtu so potrdili oba prestopa. Agim Ibraimi odhaja na Sardinijo, kjer bo okrepil vrste Cagliarija. V nasprotno stran pa prihaja Urugvajec Pablo Ceppelini, ki bo v dresu vijoličastih igral s statusom posojenega nogometaša, a imajo Mariborčani možnost odkupa.


Natančen znesek prestopa sicer ni znan, so pa iz Ljudskega vrta sporočili, da lahko posel po prvotni posoji skupaj doseže večmilijonski znesek. Novinec v dresu Maribora, Ceppelini, je sicer že krenil proti Sloveniji, vadbi z novimi soigralci pa se bo priključil v naslednjih dneh. Za spoznavanje z novim okoljem bo imel na voljo kar nekaj časa, saj varovance stratega Čačića naslednji preizkus čaka čez slaba dva tedna, ko se bodo v prvenstvu udarili z Domžalami. 21-letni Urugvajec, prvi v zgodovini kluba, je že izbral številko, ki bo krasila zadnjo stran dresa. Gledalci ga bodo spoznali po številki 32.

Ibraimi je v mariborsko moštvo prišel pred pričetkom sezone 2011/12 in v malce več kot dveh sezonah v dresu Maribora zbral 92 nastopov v vseh tekmovanjih in se veselil 26 zadetkov. 25-letni nogometaš se je v času igranja za Maribor prebil tudi v izbrano vrsto Makedonije, lani pa je bil izbran za najboljšega makedonskega nogometaša in najboljšega posameznika Prve Lige.  Tudi on bo v dresu italijanskega prvoligaša najprej zaigral kot posojen, kot so zapisali na spletni strani rdeče-modrih pa bo imel klub nato možnost odkupa.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Krznar: “Vi ste mi naredili težavo”

Mariborčane čaka jutri v Ljudskem vrtu obračun z Bravom, ki je pred premorom remiziral z R…