Že pred dnevi smo pisali, da je prestop Elvisa Bratanovića v češke Teplice tik pred izvedbo. Danes sta oba vpletena kluba, Teplice in velenjski Rudar, prestop 21-letnega nogometaša potrdila, Bratanović pa je z dvakratnimi pokalnimi prvaki Češke podpisal štiriletno pogodbo.


Bratanović je pred dnevi z velenjskim prvoligašem podpisal novo pogodbo, saj bi se slednja iztekla s koncem sezone. Po neuradnih podatkih naj bi Rudar prejel 200 tisoč evrov, vodstvo kluba pa je potrdilo tudi, da je klub upravičen do deleža naslednjega Bratanovićevega prestopa. Bratanović je za člansko ekipo Rudarja igral pet let in v tem času zbral 99 nastopov in se veselil 31 zadetkov, v tem času pa postal tudi pomemben člen mlade reprezentance Slovenije. Napadalec ob prestopu v klub, ki prihaja iz mesta tik ob nemško-češki meji, ni skrival zadovoljstva. V češkem klubu pa so z njim že opravili krajši pogovor: “Počutim se odlično, prestop je nov korak v moji karieri in življenju, za katerega sem se odločil predvsem zaradi tega, ker so Teplice zelo dobro moštvo in se v češkem prvenstvu borijo za najvišja mesta.”

Oglasili pa so se tudi pri velenjskem klubu, kjer so zapisali, da so pri pogajanjih o prestopu upoštevali želje in pogoje za nadaljnji razvoj igralca. V klubu so ocenili, da je Bratanović zrel za nadaljnjo profesionalno pot in mu pri tem zaželeli veliko uspeha in športne sreče.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mariborčani v soboto računajo na podporo s tribun

Nogometaši Maribora bodo v soboto v Ljudskem vrtu, kot kaže, Domžale gostili pred lepo zas…