Domžalčani so danes pričeli s pripravami na pomladanski del sezone. Četa trenerja Luke Elsnerja bo danes in jutri opravila testiranje fizične pripravljenosti, treningi se bodo za rumeno-modre pričeli v ponedeljek. Očitno pa bo tretjeuvrščeno moštvo lige v nadaljevanje sezone krenilo brez kapetana.


Več turških medijev danes dopoldne poroča, da bo Nejc Skubic nogometno pot nadaljeval v dresu Konyaspora, dres katerega je v minuli sezoni nosil tudi Vid Belec. Z vodstvom trenutno sedmouvrščenega kluba turškega prvenstva naj bi Skubic, ki je ob Ezekielu Hentyju z osmimi podajami tudi najboljši asistent lige, sklenil dveinpolletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja še za eno leto. Skubic, ki se je v preteklosti že dokazoval pri romunskem Otelulu, naj bi pogodbo sklenil že danes, nato pa se bo novim soigralcem pridružil v Antalyji, kjer se Konyaspor pripravlja na nadaljevanje sezone.

Ob tem bi lahko Domžalčani ostali tudi brez prvega vratarja Nejc Vidmarja, ki ga že nekaj časa lovi ljubljanska Olimpija, kar je danes za EkipaSN potrdil tudi športni direktor Matej Oražem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…