Medtem ko osmerico prvoligašev tekme 25. kroga čakajo danes oziroma jutri, so Radomljani in Zavrčani zadnjo nalogo pred reprezentančnim odmorom že opravili. Do naslednje preizkušnje čaka obe ekipi dva tedna premora, ki pa ju bodo v obeh taborih izkoristili za piljenje forme pred zadnjo četrtino državnega prvenstva.


“Pet ali šest dni bomo trenirali brez Tomislava Kiša. Upam, da bo imel v reprezentanci določeno minutažo. Nogometaši so po tekmi dobili dva prosta dneva, v ponedeljek pa pričnemo z mini ciklusom, med katerim bomo okrepili ritem na treningih, da bomo dobro pripravljeni pričakali nadaljevanje prvenstva,” je po včerajšnji zmagi nad Radomljani dejal završki strateg Ivica Solomun. Tomislav Kiš, s strani splitskega Hajduka posojeni napadalec, ki se je včeraj podpisal še pod drugi zadetek v dresu Zavrča, je bil naknadno vpoklican v mlado izbrano vrsto do 21 let, ki jo prihodnji teden čakata dve preizkušnji. Mladi Hrvati se bodo 26. marca v Zagrebu pomerili s Črno goro, a na tej tekmi Kiš ne bo zaigral, saj se bo reprezentanci pridružil za gostovanje v Atenah, kjer se bosta Grčija in Hrvaška merili 30. marca.

Kiš sicer ne bo edini predstavnik slovenskega državnega prvenstva, saj je vabilo selektorja Nenada Gračana, sicer nekdanjega trenerja Primorja in Nafte, prejel tudi Kruno Ivančić, s strani zagrebškega Dinama posojeni član ljubljanske Olimpije.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…