Pred prvoligaši so le še štirje krogi, zaključek prvenstva pa se bo nadaljeval v ritmu dveh tekem tedensko, 33. krog Prve lige Telekom Slovenije bo na sporedu že v soboto, izpustila pa ga bo kar trinajsterica nogometašev, najbolj oslabljeni bodo Celjani in Ljubljančani, ki ne bodo smeli računati na trojico nogometašev.


Novi strateg grofov Simon Rožman bo v štajerskem derbiju ob tri pomembne adute. Najbolj se bo zagotovo poznala odsotnost razigranega Benjamina Verbiča, tudi Blaž Vrhovec in Matic Žitko pa nosita pomembno breme mladega celjskega moštva, prvi je v Ljubljani prejel že deveti rumeni karton, slednja dva pa sedmega. Ante Šimundža bo v Celju pogrešal Željka Filipovića, ki je v Novem mestu porumenel sedmič. Kot že zapisano, trojko bo pogrešal tudi Darko Karapetrović, ki z zmaji v soboto gostuje v bližnjem Kranju, kjer ne bodo smeli zaigrati že od prej kaznovani Matic Fink ter Boban Jović in Marko Vukčević, ki sta na tekmi s Celjani prejela sedmi oziroma četrti rumeni karton. Tudi Kranjčani, ki še upajo na obstanek med prvoligaši, bodo zaigrali brez pomembnih adutov, zaradi sedmih rumenih kartonov bosta srečanje izpustila Lamin Diallo in Alen Krcić.

Primorski derbi bosta izpustila Miroslav Čovilo, porumenel devetič, in Alessandro Favalli, ki je bil izključen v Velenju, medtem ko bosta Žan Majer in Denis Klinar, oba sta porumenela sedmič, obračun Domžal in Rudarja spremljala iz tribun.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji zvezdnik Olimpije ostaja brez kluba, se obeta vrnitev v Stožice?

Nekdanji pomemben člen ljubljanske Olimpije bo pri trenutnemu delodajalcu v zimskem presto…