Nogometaši kranjskega Triglava so gostovali v Kopru, kjer so odigrali pripravljalno srečanje z beograjsko Crveno zvezdo, ki se te dni na nadaljevanje sezone pripravlja prav na slovenski Obali. Obračun so z izidom 3:1 dobili Beograjčani.


Rdeče-beli so vse tri zadetke zabili že v prvem polčasu, v 25. minuti je Kranjčanom žogo odvzel prav Pečnik, zaposlil Daudo ta pa je podal do Mrđe, ki je brez težav premaga kranjskega čuvaja mreže Pelka. Drugi in tretji zadetek sta padla v zaključku prvega polčasa, ko je v 38. minuti najprej zadel Dauda, dve minuti kasneje pa se je med strelce vpisal še slovenski reprezentant, ki je izkoristil povratno žogo Mrđe in iz 10 metrov zadel za 3:0 in postavil izid polčasa. Drugi polčas so Kranjčani pričeli precej bolje, že v tretji minuti igre prišli do enajstmetrovke, a je vratar Bajković prebral namero Majcna. Do zadetka pa so Gorenjci prišli dve minuti kasneje, ko je Kongnyuy po lepi podaji znižal za 3:1. Beograjsko moštvo si je do konca tekme priigralo še nekaj priložnosti, a se je nekajkrat izkazal tudi vratar Pelko, ki je v prvem polčasu zaustavil tudi poizkus Pečnika, ki je igral do 75. minute.

Naslednja tekma Kranjčane čaka že v sredo, ko se bodo na domačem igrišču pomerili z drugoligašem iz Krškega. Tekma se bo na igrišču z umetno travo pričela ob 18:45.

CRVENA ZVEZDA 3:1 TRIGLAV
Mrđa, Dauda, Pečnik; Kongnyuy
Začetna postava Triglava: Pelko, Mlakar, Šiljeg, Đukić, Klemenčič, Poplatnik, Krčić, Bukara, Križaj, Majcen, Redžić. Trener: Siniša Brkić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Bo Denis Šme nova okrepitev Brava?

Te dni se klubi pripravljajo in ob tem igrajo prijateljske tekme. Nič nenavadnega. Ljublja…