Nogometaši kranjskega Triglava so gostovali v Kopru, kjer so odigrali pripravljalno srečanje z beograjsko Crveno zvezdo, ki se te dni na nadaljevanje sezone pripravlja prav na slovenski Obali. Obračun so z izidom 3:1 dobili Beograjčani.


Rdeče-beli so vse tri zadetke zabili že v prvem polčasu, v 25. minuti je Kranjčanom žogo odvzel prav Pečnik, zaposlil Daudo ta pa je podal do Mrđe, ki je brez težav premaga kranjskega čuvaja mreže Pelka. Drugi in tretji zadetek sta padla v zaključku prvega polčasa, ko je v 38. minuti najprej zadel Dauda, dve minuti kasneje pa se je med strelce vpisal še slovenski reprezentant, ki je izkoristil povratno žogo Mrđe in iz 10 metrov zadel za 3:0 in postavil izid polčasa. Drugi polčas so Kranjčani pričeli precej bolje, že v tretji minuti igre prišli do enajstmetrovke, a je vratar Bajković prebral namero Majcna. Do zadetka pa so Gorenjci prišli dve minuti kasneje, ko je Kongnyuy po lepi podaji znižal za 3:1. Beograjsko moštvo si je do konca tekme priigralo še nekaj priložnosti, a se je nekajkrat izkazal tudi vratar Pelko, ki je v prvem polčasu zaustavil tudi poizkus Pečnika, ki je igral do 75. minute.

Naslednja tekma Kranjčane čaka že v sredo, ko se bodo na domačem igrišču pomerili z drugoligašem iz Krškega. Tekma se bo na igrišču z umetno travo pričela ob 18:45.

CRVENA ZVEZDA 3:1 TRIGLAV
Mrđa, Dauda, Pečnik; Kongnyuy
Začetna postava Triglava: Pelko, Mlakar, Šiljeg, Đukić, Klemenčič, Poplatnik, Krčić, Bukara, Križaj, Majcen, Redžić. Trener: Siniša Brkić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Delitev točk v Šiški

V 23. krogu Prve lige Telemach je Bravo gostil Koper. Ekipi sta se na tekmi, ki se je prič…