Namestnik disciplinskega sodnika NZS Roman Rogelj je znova posegel po ostri kazni. Potem ko je bil pred dnevi Miha Kokol po tekmi Zavrča in Rudarja kaznovan s tremi tekmami prepovedi igranja, je podobna kazen doletela tudi Daniela Bazzoffio.


25-letni vezist Gorice je v zadnjih sekundah tekme v Mariboru prejel neposredni rdeči karton, potem ko je s komolcem po glavi udaril domačega branilca Marka Šulerja. Goriški strateg Luigi Apolloni bo na domačem obračunu s Celjani ob Bazzoffii pogrešal še branilca Marca Modola, ki je bil v Ljudskem vrtu pravtako izključen. Kazen je doletela tudi trenerja Kopra Rodolfa Vanolija, ki je moral zaradi glasnega protestiranja ob odločitvi glavnega sodnika Perića, po kateri so Zavrčani izenačili izid, zapustiti igrišče in se preseliti na tribuno Bonifike. Italijanski strateg bo moral plačati še 200 evrov denarne kazni, prepoved vodenja svojega moštva pa ga je doletela že v jesenskem delu sezone, ko svojega moštva ni smel voditi na gostovanju v Domžalah.

Denarna kazen pa je po minulem krogu doletela tri klube, novomeška Krka in velenjski Rudar bosta morala plačati 300 evrov kazni, Koper pa bo plačal še 60 evrov več.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prvi vratar Mure dokazal, da je nogomet veliko več kot le igra

Mura je prejšnji teden na Ljudskem vrtu slavila svojo največjo zmago v evropskem tekmovanj…